Informatie

Praktijk Vitruvius is een nieuw opgezette fysiotherapie-praktijk in de korte nabijheid van het centrum van Venlo. De naam Vitruvius is afkomstig van de architect Marcus Vitruvius. Hij spreekt over ”het lichaam van de architectuur”, de proporties van het lichaam zorgen in zijn opzicht voor een perfect geheel / eenheid. Later heeft Leonardo da Vinci de bekende Vitruvius man gemaakt die het perfecte geheel van het lichaam zou moeten weerspiegelen. Deze benadering om het lichaam als ”eenheid” te zien past bij mijn visie waarbij er gewerkt wordt naar verbetering van de totaliteit. In de praktijk worden manuele fysiotherapie behandelingen aangeboden. Wanneer van toepassing kan ook medical-taping, gestuurde oefeningen en dry-needling onderdeel uitmaken van de behandeling.

Als je klachten ervaart in je dagelijks leven, net een operatie hebt ondergaan of na het sporten klachten hebt gekregen, maak een afspraak en dan help ik je op weg weer goed te kunnen bewegen.

In hetzelfde pand is er de mogelijkheid om een afspraak te maken bij Fast PT voor een effectieve EMS training met resultaat binnen 6 weken. Met slechts 20 minuten per training kunt u uw doelstelling bereiken, ideaal voor afslanken, spieropbouw, rugpreventie of uw algehele fitheid.

Informatie

Praktijk Vitruvius is een nieuw opgezette fysiotherapie praktijk in de korte nabijheid van het centrum van Venlo. In de praktijk worden manuele fysiotherapie behandelingen aangeboden. Wanneer van toepassing kan het medical taping concept en dry-needling toegepast worden.

Als je klachten ervaart in je dagelijks leven, net een operatie bent ondergaan of na het sporten klachten hebt gekregen, maak een afspraak en dan help ik je om weer goed te kunnen bewegen.

In hetzelfde pand is er de mogelijkheid om een afspraak te maken bij Fast PT voor een effectieve training met resultaat binnen 6 weken. Met slechts 20 minuten per training kunt u uw doelstelling bereiken, ideaal voor afslanken, spieropbouw, rug preventie of uw algehele fitheid.

Sluit Menu