Over mij

Welkom op mijn site praktijk-vitruvius. Mijn naam is Michel Sleijpen. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. In ben vervolgens 2 jaar gaan werken in Duitsland waarbij ik veel cliënten met een variatie aan problematieken zoals orthopedische klachten, rug- en nekklachten, sport-gerelateerde klachten maar ook neurologische problemen heb mogen helpen. Na deze twee jaar ben ik anderhalf jaar gaan reizen met mijn partner om mijn kijk op de wereld en mensen te verbreden. Een mooie periode waarbij veel levenslessen zijn opgedaan.

Bij terugkomst ben ik gaan werken in Blerick bij LaVitaSana om mijn kennis verder te mogen uitbreiden en mensen te helpen. Ik heb me een periode gericht op chronische pijn, waarbij het leren balans te zoeken in activiteiten centraal staat. Tevens ben ik begonnen met de opleiding osteopathie en dry-needling in Antwerpen. Hierbij wordt mijn kennis en vaardigheden aan technieken verder uitgebreid.

Naast mijn werk als fysiotherapeut trek ik graag op met mijn vrienden of ben ik bezig met sporten, zo hou ik van actieve outdoor sporten maar ben ik ook bekend in de fitness.

Graag zie ik u in mijn praktijk waarbij we samen aan uw hulpvraag kunnen werken en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Functie: Eigenaar, Fysiotherapeut, Osteopaat I.O.

Specialisaties: Dry Needling, Medical Taping

Mijn vak houdt in: Als fysiotherapeut en osteopaat in opleiding vind ik het belangrijk om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht. Door gericht onderzoek en een passende behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam heeft soms wat hulp nodig bij het opheffen van blokkades, lukt dit dan zien we dat het herstellend vermogen zijn werk weer doet waardoor het ongemak afneemt en de kwaliteit van leven weer toeneemt.

Behandelmogelijkheden die ik hiervoor gebruik zijn manuele handelingen die van lichte en soms intensievere aard kunnen zijn, dry-needling en/of medical taping. Daarnaast wordt advies over houding en oefeningen gegeven en wanneer nodig toegepast.

Over mij

Welkom op mijn site praktijk-vitruvius. Mijn naam is Michel Sleijpen. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. In ben vervolgens 2 jaar gaan werken in Duitsland waarbij ik veel cliënten met een variatie aan problematieken zoals orthopedische klachten, rug en nekklachten, sport-gerelateerde klachten maar ook neurologische problemen heb mogen helpen. Na deze twee jaar ben ik anderhalf jaar gaan reizen met mijn partner om mijn kijk op de wereld en mensen te verbreden. Een mooie periode waarbij veel levenslessen zijn opgedaan.

Bij terugkomst ben ik gaan werken in Blerick bij LaVitaSana om mijn kennis verder te mogen uitbreiden en mensen te helpen. Ik heb me een periode gericht op chronische pijn waarbij het leren balans te zoeken in activiteiten centraal staat. Tevens ben ik begonnen met de opleiding osteopathie en dry-needling in Antwerpen. Hierbij word mijn kennis en vaardigheden aan technieken verder uitgebreid.

Naast mijn werk als fysiotherapeut trek ik graag op met mijn vrienden of ben ik bezig met sporten, zo houd ik van actieve outdoor sporten maar ben ik ook bekend in de fitness.

Graag zie ik u in mijn praktijk waarbij we samen aan uw hulpvraag kunnen werken en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Functie:            

  • Eigenaar  
  • Fysiotherapeut
  • Osteopaat I.O.

Specialisaties:      

  • Dry Needling 
  • Medical Taping

Mijn vak houdt in: Als fysiotherapeut en osteopaat in opleiding vind ik het belangrijk om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht. Door gericht onderzoek en een passende behandeling word het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam kan zichzelf goed herstellen maar heeft soms wat hulp nodig bij het opheffen van blokkades, lukt dit dan zien we dat het herstellend vermogen zijn werk weer doet waardoor het ongemak afneemt en de kwaliteit van leven weer toeneemt.

Behandelmogelijkheden die ik hiervoor gebruik zijn manuele handelingen die van lichte en soms intensievere aard kunnen zijn, dry-needling en/of medical taping. Daarnaast wordt advies over houding en oefeningen gegeven, wanneer nodig toegepast.

Sluit Menu