Vergoedingen 2024

Vergoedingen 2021

Intake osteopathie                        45min             €79

Behandeling osteopathie             45min             €79

Behandelingen dienen contant of (bij voorkeur) per pin betaald te worden. U krijgt meteen een factuur via de mail verzonden of mee die U bij Uw ziektekostenverzekering kunt indienen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Osteopathie wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Het is raadzaam bij uw eigen verzekeraar navraag te doen.

Als voorwaarde stellen zorgverzekeraars dat de osteopaat geregistreerd staat in het kwaliteitsregister. Praktijk Vitruvius staat ingeschreven bij de NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) onder het nummer NRO-10377. Wij voldoen aan alle eisen voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Doordat de dekking vanuit de aanvullende verzekering komt wordt er geen aanspraak gemaakt op het eigen risico. Zorgwijzer.nl heeft een overzicht gemaakt van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Verwijzing

U heeft geen verwijzing nodig van uw arts of specialist om een behandeling te krijgen bij de osteopaat. 

Heeft u informatie vanuit eerdere onderzoeken dan vragen we u dit mee te nemen zodat we een compleet beeld kunnen maken van uw klacht.

Verhinderd

Bent u verhinderd laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten zodat we iemand anders kunnen helpen. U kunt de afspraak tot 24 uur van te voren verplaatsen. Bij een afzegging minder dan 24 uur van te voren zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.